Intrebări frecvente

1. Cum pot accesa teoria? 
Pentru a accesa teoria trebuie să achiziționezi un pachet Gold care îți va permite vizualizarea întregii teorii necesare susținerii unui examen de gramatica limbii române.

2. Unde găsesc grilele de engleză? 
Când selectezi domeniul, derulezi la ultimul de jos numit EN - grile engleză, care conține numai grile la engleză.

3. Cum pot testa gratuit platforma? 
Pentru a testa gratuit platforma îți oferim 25 de grile grupate în 5 teste pe care le găsești la RO - Fonetică - Test 000, RO - Vocabularul - Test 000, RO - Morfologia - Combinate - Test 000, RO - Sintaxa - Combinate - Test 000 și EN - Grile engleza - Test 000.

4. Care este regula de formarea unei parole? 
Parola trebuie să fie formată din minim 8 caractere. 

5. Ce fac în cazul în care mi-am uitat parola? 
În acest caz, trebuie să apeși pe textul "Ai uitat parola?” de pe pagina de logare. Te rog sa introduci adresa de mail cu care te-ai înregistrat și vei primi o parolă nouă cu care te vei putea loga. 

6. Unde îmi pot schimba parola? 
Parola poate fi schimbată din meniul "Schimbare parola" aflat in partea stanga. Va trebui sa introduci parola veche si apoi parola nouă de două ori. 

7. Cum pot cumpăra un pachet? 
Un pachet poate fi cumpărat folosind una din cele 3 metode de plată: cu cardul, prin SMS de pe telefonul mobil (opțiune în curs de dezvoltare) sau prin transfer bancar, caz în care trebuie să soliciți factura.

8. Ce sunt testele combinate? 
Sunt 2 feluri de teste combinate: testele combinate alcătuite din grilele specifice domeniilor Morfologie și Sintaxă, care se gasesc în cadrul domeniului respectiv și testele combinate de la sfârșitul celor 4 domenii, care conțin grile din toată gramatica limbii române.

9. Cum folosesc un voucher? 
Voucher-ul primit pe mail trebuie să-l inserez in câmpul "Ai un voucher? Aplică-l aici pentru discount" din fereastra "Pas 1: Verificare comandă". Inserarea o pot face prin copierea cod-ului din mailul primit sau din meniul "Vouchere". După inserare se apasă butonul "Aplică" care va afișa suma de plătit după aplicarea reducerii.

10. Cât de sigură este plata cu cardul? 
Tranzacțiile cu cardul sunt procesate în sistemul 3DSecure - un sistem foarte sigur, însemnând că vei primi pe telefonul mobil un SMS care conține o parola 3D Secure pe care va trebui să o introduci pe platformă. Doar după introducerea acestei parole, plata se va procesa.  

11. Primesc eroare când încerc să fac plata, mă tem că am plătit de 2 ori. Ce fac? 
Orice plată este finalizată doar în momentul în care scrie că este confirmată. Dacă nu ai primit un mesaj de confirmare, cardul tău nu a fost debitat cu suma aferentă pachetului dorit. În cazul în care nu reușești să plătești cu cardul, te rog să suni la numărul de telefon 0771 291 575 sau să trimiți mail pe contact@grilegramaticaonline.ro și noi te vom îndruma în efectuarea plății.

12. Cum pot schimba numele utilizatorului? 
Pentru a schimba numele utilizatorului trimite o solicitare pe adresa de mail contact@grilegramaticaonline.ro . Toate celelalte date le poți modifica singur din meniul Editare profil.

13. Unde pot găsi factura pentru plata cu cardul sau pentru a face transferul bancar?
Factura pentru plata cu cardul sau pentru transfer bancar se trimite automat pe adresa ta de mail. Te rog sa verifici secțiunile INBOX și SPAM. De asemenea, factura o poți găsi și în meniul "Comenzile tale" aflat in partea stanga, de unde o poti descărca și lista. 

14. Sunt grile greşite pe acest site? 
Ca în orice sistem creat de oameni, se pot strecura erori. Noi corectăm imediat greșelile atunci când apar, dar nu uita, poți raporta o grilă incorectă prin email către administratori la adresa contact@grilegramaticaonline.ro. 

15. Cum utilizez site-ul pentru a avea randament maxim? 
Înainte de a începe să rezolvi testele, ideal este să stăpânești bine materia. Grilele au un nivel de dificultate mediu și peste mediu. În plus, trebuie să înțelegi foarte bine cum funcționează platforma (vezi pagina “Cum folosesc?” ). 

16. Unde pot vedea statisticile, răspunsurile și istoricul testelor?
Cu un click pe  “Rezultate teste” ai acces la  tot ce ai rezolvat pe platforma.

17. De ce aș folosi site-ul Grilegramaticaonline.ro? 
Platforma noastră îți oferă șansa să îți maximizezi rezultatele în cel mai scurt timp posibil. Este un asistent personal care te ajută să înveți teoria dar și să rezolvi grile,  atât pentru pregătirea gimnazială / evaluarea națională, cât și pentru examenele la Academia de Poliție, Facultățile de Drept sau Școlile de Agenți de Poliție / Jandarmi /  Penitenciare / Frontieră. Este o platformă de învățare online care te sprijină în atingerea obiectivului tău, acela de a reuși la examenul dorit.